NOOR KEBAB JELENIA GóRA

Ostatniaopinia


4 gwiazdek z 421 opinii

Wszystkie opinie pochodzą od klientów Pyszne.pl, którzy zamówili z Noor Kebab Jelenia Góra. Chcesz wiedzieć więcej? Dowiedz się więcej

2 gru 2022 o 19:36 Czas dostawy to nieporozumienie, ponad 2.5h. Jedzenie dobre,ale mogłoby być cieplejsze. Ze względu na dostawę nie polecam.
27 lis 2022 o 18:37 Mega talerz - MEGA opinia: 1. Szybko 2. Smacznie 3. Świeżo 4. Dużo - POLECAM i ZAPRASZAM!
25 lis 2022 o 21:20 Czas dostawy dramat (2 godziny) ,przy czym pyszne pl podaje 60 minut a stava dowozi sobie kiedy chce… Jeśli stava nie ogarnia to może trzeba zmienić dostawce. Jedzenie przyjechało dobre ,lecz zimne!
20 lis 2022 o 23:36 Jedzenie zimne wiecej tortilli niz mięsa w środku. Ujdzie w tłumie ..
19 lis 2022 o 10:56 Jedzenie przyszło zimne 40 min po zapowiadanym terminie dostawy.
22 paź 2022 o 19:17 I often order from this place and always get the best service and delicious kebab. I recommend.
19 paź 2022 o 0:53 Świetny kebab - baranina, sos mieszany. Polecam!
12 paź 2022 o 21:11 Opier... ze smakiem, choć frytki trochę chłodne były. No letnie..., ale rollo z sosem mieszanym siadło jak szklanka wody na pustyni ;).
2 paź 2022 o 17:02 Jedzenie jak zawsze bardzo smaczne i dotarło ciepłe.
28 wrz 2022 o 17:10 Zimne jedzenie i przez to twarde mieso, a zimne frytki wiadomo jak smakują.... nie smakują
18 wrz 2022 o 22:58 Wszystko ok. Jedzenie dobre duża porcja a czas dostawy zgodny z wyświetlonym komunikatem.